Newomij koopt 31 duurzame nieuwbouw appartementen in het centrum van Meppel

13 August 2019
Aan de Kromme Elleboog te Meppel ontwikkelt Van Wijnen Noord 31 gasloze middeldure huurappartementen voor Newomij. Het betreft een herontwikkeling in het centrumplan van Meppel.

V.l.n.r. Martin Kraaikamp (Taxateur Newomij), Robbert Ter Weijden (Hoofd Acquisitie Newomij), Evelien Houwer (Projectontwikkelaar Van Wijnen), Jan de Boer (Projectontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling Noord en Oost), Dirk Harmens (Directeur Aqua Vastgoed) en Erik-Jan Bulstra (CEO Newomij).De bouw vangt aan in september 2019 en duurt naar verwachting 14 maanden. De appartementen zijn voorzien van een hoogwaardig opleveringsniveau en krijgen een gemiddelde oppervlakte van 74 m2 verdeeld over vier bouwlagen.

In de totale gebiedsontwikkeling zijn ook koopappartementen en een parkeergarage opgenomen. De realisatie van de woningen is in handen van Van Wijnen Zwolle. Aqua Vastgoed B.V. begeleidde de partijen bij de samenwerking. Klik hier voor de objectsite.

 

Over Van Wijnen

Van Wijnen is al 112 jaar een bouwer en ontwikkelaar van betekenis in Nederland. Vanuit 24 vestigingen door het land werken meer dan 1700 medewerkers aan regionale en lokale bouwprojecten. Onze projecten kenmerken zich door innovaties en duurzaamheid. Voorbeelden hiervan zijn de 3D betonprintwoningen van project Milestone, het Fundahuis en de circulaire huizen van Fijn Wonen die rechtstreeks uit de fabriek komen, waarmee ge√ęxperimenteerd wordt op De Loskade in Groningen.