VvE Beheer

Newomij VvE Beheer

Meer dan 450 Verenigingen van Eigenaars hebben het beheer van hun VvE ondergebracht bij Newomij VvE Beheer. Onze expertise op dit gebied is toonaangevend in Nederland. Wij verzorgen het complete beheer, maar u kunt ook voor specifieke diensten kiezen.

Persoonlijk contact

Elke vereniging krijgt bij ons – vanaf het allereerste oriënterende gesprek – persoonlijke aandacht. Iedere vereniging heeft een accountmanager die vaste contactpersoon is voor het verenigingsbestuur. Al onze medewerkers hebben uitgebreide kennis en ervaring met financiële en juridische aspecten. >> Klik hier voor onze brochure.

 • Administratief & Financieel beheer
  Administratief & Financieel beheer

  Dankzij onze enorme ervaring weten wij precies wat er nodig is voor het administratief en financieel beheer van uw VvE. Wij staan klaar om voor u aan de slag te gaan, gedegen en met oog voor detail.

 • Bestuurlijk beheer
  Bestuurlijk beheer

  Bij het besturen van een VvE komt heel wat kijken. Wij hebben de specialisten in huis die u hierbij graag ondersteunen. Die u voorzien van het juiste advies op het juiste moment en die u, waar nodig, begeleiden.

 • Technisch beheer
  Technisch beheer

  Ervoor zorgen dat het gebouw in goede staat is en blijft. Wij nemen alle technische zorgen uit handen. Van het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan tot en met het begeleiden van de uitvoering.

 • Verzekeringen
  Verzekeringen

  Via onze partner Meijers – specialist op het gebied van verzekeren – kunnen wij u ook helpen bij het vinden van de juiste verzekeringen voor uw VvE.

Online toegang tot alle VvE-zaken

Transparant, duidelijk, overzichtelijk.

Persoonlijk portal

24/7 toegang tot alle relevante documenten.

Administratie

Een actueel overzicht van de administratie.

Financiën

Een duidelijk overzicht van de actuele financiële situatie.

Gebouw beheer

De laatste stand van zaken op het gebied van technisch beheer.

Klanten over Newomij VvE Beheer

We zijn als bestuur al jarenlang erg blij met de ondersteuning vanuit Newomij. Dat gebeurt adequaat, zeer professioneel en deskundig. Newomij kijkt ook verder in adviezen dan alleen haar eigen dienstverlening. Niet voor niets werken we al 14 jaar naar volle tevredenheid samen. 

Jeroen Plemp –  Bestuurslid VvE 'Gelderhof' Amsterdam

De VvE-structuur voor de Werf bij de Sluis in Muiden is door de mix van grondgebonden woningen, appartementen en een jachthaven vrij complex, maar Pieter Nanne heeft met zijn team een zeer helder advies uitgebracht.

Pepijn van de Weijer –  Co owner, New Cheese Development

De VvE 'La Gare' is uitermate tevreden over de samenwerking met Newomij (Technisch) Beheer. Voor ons een betrouwbare en klantvriendelijke partner en altijd adequaat met oplossingen en reacties.

Rik Boom –  Bestuurslid 'La Gare' Alphen aan den Rijn

Wilt u een offerte van onze dienstverlening?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.
Liever bellen?
 • Gegevens VvE