Vastgoed

Scherp op nieuwe mogelijkheden met kwaliteit voorop

Vanaf de oprichting hebben wij een omvangrijke vastgoedportefeuille weten op te bouwen. Stap voor stap, met aandacht voor kwaliteit en oog voor de langere termijn. Een aanpak die heeft geleid tot een portefeuille die bestaat uit woningen, winkels, kantoren en bedrijfsruimtes in zowel Nederland als Duitsland. Het is een portefeuille om trots op te zijn. Onze afdeling technisch beheer besteedt dan ook veel zorg en aandacht aan het beheer van de objecten. Wat voor beheer opgaat, geldt ook voor de exploitatie. Hieraan besteden wij eveneens veel aandacht en wij voeren zelf de regie over de exploitatie. Huurders staan bij ons hoog in het vaandel en wij luisteren altijd naar hun wensen en behoeftes. Daarnaast ontplooien wij veel initiatieven op het gebied van duurzaamheid. Bijvoorbeeld met de aankoop van verschillende aardgasloze woningen. Hoe omvangrijk onze portefeuille ook is, er is altijd ruimte voor nieuwe mogelijkheden. >> Klik hier voor de Acquisitie pagina.

Alles rondom ons vastgoed, overzichtelijk op een plek newomijvastgoed.nl

 • Betaalbare huurwoningen
  Betaalbare huurwoningen

  Newomij biedt een ruim aanbod van betaalbare huurwoningen door heel Nederland. Alle woningen worden met zorg en aandacht door ons beheerd en zijn dus van hoge kwaliteit.

 • Kantoren
  Kantoren

  Wat voor kantoor- of bedrijfsruimte u ook zoekt, wij kunnen u helpen dit te vinden. Dankzij ons ruime aanbod, verspreid over heel Nederland.

 • Retail
  Retail

  Dankzij onze ervaring en kennis op het gebied van commercieel vastgoed en ons ruime aanbod, vindt u bij ons precies de juiste winkelruimte.

 • Acquisitie
  Acquisitie

  Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe mogelijkheden. Op dit moment ligt onze focus op duurzame huurwoningen in het middeldure segment.

Klanten over Newomij Vastgoed

Binnen ons kantoor streven wij er naar om de beste werkomstandigheden te creëren voor onze mensen. Alles moet kloppen! Het is fijn om samen te werken met een partij die er alles aan doet om aan onze hoge eisen te voldoen. Newomij denkt met ons mee (bijv. op het gebied van duurzaamheid) en dankzij de korte lijnen verloopt het contact uiterst prettig.

Paul Huisman –  Facility Manager Allen & Overy

De kracht van de samenwerking met Newomij zijn de korte lijnen die er onderling zijn. Door zelf het commercieel-, technisch- en operationeel management uit te voeren geeft Newomij huurders vertrouwen, wat uiteindelijk een belangrijke succesfactor is in gesprekken die wij als makelaars voeren met huurders en verhuurder Newomij.

Tim de Vries –  Consultant Cushman & Wakefield

Het DNA van Newomij sluit naadloos aan bij onze filosofie: een tevreden huurder, een tevreden eigenaar!

Alex de Wit –  commercieel manager Jansen Huybregts Onderhoud Renovatie