Samen ondernemend investeren in vastgoed.

Newomij focust op lange termijn:
in vastgoed, in relaties, in rendement.

Newomij koopt niet om te verkopen, niet voor de ‘quick win’ of voor de bühne. Wij kopen om te houden. Het liefst voor heel lang. We kiezen zeer bewust voor de aankoop van residentieel vastgoed met een blijvende waarde. We zijn oprecht blij met partners die kunnen leveren wat wij zoeken. En koesteren de lange relaties die we hebben met onze gewaardeerde huurders.

We zijn flexibel
in wat en hoe we woningen van u aankopen.

Dat kunnen ‘mandjes’ zijn, complete projecten of enkele woningen. Hoogbouw of grondgebonden. We kunnen ook gefaseerd aankopen, in plukjes tegelijk, na oplevering, in verhuurde staat, maar óók door middel van forward funding. U onderneemt, wij geven u de ruimte. Onze flexibiliteit brengt rust in uw proces en zorgt voor continuïteit in mooie woningbouwprojecten. Dat is onze drive.

Onze focus op ‘houden wat we kopen’
maakt ons tot een gewilde partner.

Gemeentes willen steeds meer zekerheid dat mooie woonlocaties voor de eigen, lokale inwoners met een middeninkomen behouden blijven. Ons lange termijn commitment maakt ons dan ook overal tot een welkome partner van ontwikkelaars en bouwers die mooie projecten willen realiseren, maar niet voor eigen portefeuille. Wij vullen uw propositie graag aan.

We zijn degelijk
en betrouwbaar.

Newomij behoort tot de grotere particuliere vastgoedbedrijven in Nederland. Alles wat we doen, doen we zelf, vanuit een enorm – in 61 jaar tijd – opgebouwd vermogen. Zonder (extra) financiers van buitenaf. Dat houdt de lijnen kort, de afspraken helder, de samenwerking werkbaar, persoonlijk en prettig.

We maken het graag persoonlijk.
Het gaat ons om u.

Newomij is een goed georganiseerd familiebedrijf met zeer loyale medewerkers en 61 jaar ervaring. We waarderen goed ondernemerschap, herkennen kwaliteit in de vastgoedmarkt, zijn creatief en slagvaardig – want niet afhankelijk van commissies en modellen. U praat als directeur of ondernemer altijd zelf met Robbert Ter Weijden en/of Robert Jan van Hamersveld, onze twee Raad van Bestuursleden. Zij verwachten van u een korte, heldere presentatie, gaan vervolgens altijd zelf ter plaatse kijken, raadplegen lokale makelaars uit eigen netwerk en nemen dan een besluit.

We beslissen snel
en op basis van heldere criteria.

Newomij kan, op basis van een goede onderbouwde presentatie, in de regel binnen 2 weken beslissen. Wat we zoeken is:

  • jong- en nieuwbouwwoningen op toplocaties in en buiten de Randstad – goed verbonden met de voorzieningen die de bewoners nodig hebben.
  • een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding: de woningen moeten 100% aansluiten op de vraag vanuit het middensegment van markt in uw regio, in kwaliteit én in prijs, ook na verloop van tijd.
  • blijvende waarde, dus woningen van een hoge, duurzame kwaliteit met een lange (en/of eenvoudig te verlengen) levenscyclus.

Recente acquisities

In Ede kocht Newomij 24 grondgebonden huurwoningen in het plan Hollandse Linde in Ede. De woningen zijn ontwikkeld door MorgenWonen, gezamenlijk met Dunavast.

In Rosmalen kocht Newomij de grondpositie van Hoff van Hollant. Op het perceel komen 45 hoogwaardige huurappartementen en 67 parkeerplaatsen, gebouwd door Plegt-Vos.

In Enschede bouwt Droste Bouwgroep een gloednieuw appartementencomplex aan de Zuiderval. Van de 64 appartementen voegt  Newomij er 56 aan haar portefeuille toe.

Newomij koopt in Schiedam 45 nieuwbouwappartementen – onderdeel van de wijkvernieuwing in Nieuwland – van ontwikkelende bouwer Van Wijnen.