Acquisitie

Nieuwe mogelijkheden

Onze focus ligt op het verduurzamen van onze portefeuille. Wij richten ons op het verwerven van jong- en nieuwbouw. Op grondgebonden huurwoningen en appartementen in het middeldure segment. Voor beide opties geldt dat het bouwjaar vanaf 2000 moet zijn en dat de minimale omvang 15 woningen of appartementen betreft. De locatie kan zowel binnen als buiten de Randstad zijn. Wij geloven dat binnen iedere regio goede woonlocaties zijn. De afgelopen periode hebben wij dan ook proposities verworven door heel Nederland, waaronder Ede, Borne en Meppel. De nieuwbouwprojecten worden veelal aangekocht middels een koopraamovereenkomst, waarna de woningen turnkey worden opgeleverd conform het Newomij Programma van Eisen. Wat de aard van de aankopen ook is, wij streven er altijd naar om slagvaardig te handelen, een zorgvuldige afweging te maken, op een juiste en verantwoorde manier zaken te doen en een langlopende samenwerking aan te gaan met onze relaties. >> Klik hier voor een presentatie van onze projecten.

Recent projecten

Oost Esch Borne is een initiatief van Janssen de Jong Projectontwikkeling en bestaat uit 15 koopappartementen, 27 huurappartementen en 38 parkeerplaatsen op straatniveau. De aardgasloze appartementen zijn verdeeld over twee complexen in een fraaie groene setting, met tussen- en naastgelegen wadi’s en bestaande bomen.

In Ede kocht Newomij recent 24 grondgebonden woningen in het plan Hollandse Linde in Ede. De woningen zijn bestemd voor verhuur in de vrije sector. In het plan Hollandse Linde ontwikkelt MorgenWonen, gezamenlijk met Dunavast, in totaal 53 grondgebonden woningen, waarvan 29 koopwoningen en waarvan 24 huurwoningen zijn aangekocht door Newomij.

 

Meer weten over een product of heeft u een vraag?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.
Liever bellen?