Afstudeeropdracht zorgvastgoed

Heb jij een passie voor vastgoed? Ben je analytisch onderlegd? Wil jij je bezighouden met thema’s die de maatschappij écht raken? En ben je een vierdejaars hbo- of wo-student Vastgoed & Makelaardij, Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of vergelijkbaar? Dan heeft Newomij een uitdagende afstudeeropdracht voor je. 

De inhoud

Nederland vergrijst. Mensen worden steeds ouder en het aandeel ouderen in de samenleving neemt toe. Al lange tijd wordt een grote groep ouderen niet meer verzorgd in woonzorgcentra, maar krijgen zij lichte zorg aan huis. Newomij focust zich in haar acquisitie onder andere op residentieel vastgoed. In hoeverre is de asset klasse zorgvastgoed interessant voor de portefeuille van Newomij? Hoe is de verhouding risico en rendement en ligt deze in lijn met de strategie van Newomij? En op welke manier moeten we in de acquisitie van residentieel vastgoed rekening houden met de woonwensen van senioren? Dit zijn vragen die jij gaat onderzoeken en gaat uitwerken in een acquisitievoorstel!

Jouw opdracht

Als afstudeerstagiair voer jij een (analytisch) onderzoek uit naar het investeren in zorgvastgoed, waar ook residentieel vastgoed voor senioren (‘levensloopbestendig wonen’) onder valt. Je gaat daarvoor in gesprek met onze partners: projectontwikkelaars, bouwers, makelaars, adviseurs én onze huurders van recent opgeleverde residentiele complexen. Op basis van die gesprekken stel je een acquisitievoorstel richting management en Raad van Bestuur op.

Jij:

 • Gaat er zelfstandig op uit om de antwoorden te krijgen op bovenstaande vragen.
 • Gaat graag het gesprek aan met projectontwikkelaars, adviseurs, bouwers, makelaars en huurders.
 • Bent een vierdejaars hbo- of wo-student Vastgoed & Makelaardij, (Bouwtechnische) Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of een vergelijkbare richting.
 • Kunt spoedig starten.
 • Kunt minimaal drie dagen in de week op ons kantoor in Naarden werken, onder meer om te sparren met collega’s.
 • Wilt meer weten over twee belangrijke maatschappelijke thema’s: vastgoed en de groeiende vraag naar zorg.
 • Hebt een rijbewijs om verschillende locaties met onze kantoorauto te bezoeken. 

Wij bieden:

 • Een aantrekkelijke stagevergoeding.
 • Een dynamische omgeving middenin de vastgoedwereld.
 • Een team van enthousiaste collega’s.
 • Een modern kantoor met comfortabele werkplekken, koffiecorners, lunch en fitnessruimte.
 • De juiste begeleiding.

Over Newomij

Newomij is in ruim 60 jaar uitgegroeid tot één van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van Nederland, met een omvangrijke portefeuille met woningen, kantoren en bedrijfsruimtes in Nederland en Duitsland. Wij zijn een oer-Hollands familiebedrijf met een sterk wij-gevoel, een lange historie en een frisse blik op de toekomst. Met ruim 85 professionals richten we ons op langetermijnrelaties en verbindingen met medewerkers, klanten en relaties. Integriteit, betrouwbaarheid, kwaliteit en oprechte betrokkenheid zijn heel belangrijk. We bouwen en beheren onze eigen vastgoedportfolio, bieden VvE Beheer en financieren vastgoed.

Interesse? Bel of mail onze HR Manager

Léonie van Heel

HR Manager