Accountmanager VvE

Ben jij een Accountmanager die ervaring heeft opgedaan met een VvE portefeuille? Ben jij communicatief vaardig, klantvriendelijk en expressief? Dan bieden wij een interessante functie voor jou.

 

Over de functie

Als Accountmanager VvE realiseer jij de taak om de VvE’s zo goed mogelijk te bedienen. Jij bent het aanspreekpunt voor het bestuur en coördineert alle zaken met betrekking tot de VvE’s. Jij bent een spin in het web die meerdere belanghebbenden tevreden weet te stellen door jouw hands-on mentaliteit.

Verder zijn jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je beheert een portefeuille van VvE’s in alle facetten
 • Je stuurt de financiële administratie van de VvE’s aan en hebt afstemming met technisch beheer
 • Het organiseren, bijwonen en eventueel voorzitten en notuleren van vergaderingen met VvE besturen en eigenaren. Dit met als doel besproken actiepunten bewaken en vastleggen
 • Je adviseert en onderhoudt contacten met VvE besturen, individuele eigenaren en externe VvE contacten
 • Je adviseert over specifieke vraagstukken en ontwikkelingen
 • Je levert een bijdrage in de advisering en het starten van een VvE

Meer dan 490 Verenigingen van Eigenaars hebben het beheer van hun VvE ondergebracht bij Newomij VvE Beheer. De expertise op dit gebied is toonaangevend in Nederland. Newomij verzorgt het complete beheer, maar een VvE kan ook voor specifieke diensten kiezen.

De afdeling bestaat uit enthousiaste en zeer betrokken medewerkers, die iedere dag samen werken aan kwaliteit en professionaliteit van deze dienstverlening. De communicatielijnen binnen de afdeling zijn kort en er heerst een open en informele sfeer.

 

Over Newomij

Newomij is in ruim 60 jaar uitgegroeid tot één van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van Nederland. Een oer-Hollands familiebedrijf met een sterk wij-gevoel, een lange historie en een frisse blik op de toekomst. Met ruim 85 professionals richten we ons op lange termijn relaties en verbindingen met medewerkers, klanten en relaties. Integriteit, betrouwbaarheid en oprechte betrokkenheid zijn daarom heel belangrijk voor ze. We bouwen en beheren haar eigen vastgoedportfolio en bieden VvE Beheer en financieren vastgoed voor beleggers.

Vanaf de oprichting heeft Newomij een omvangrijke vastgoedportefeuille weten op te bouwen. Stap voor stap, met aandacht voor kwaliteit en oog voor de langere termijn. Een aanpak die heeft geleid tot een portefeuille die bestaat uit woningen, winkels, kantoren en bedrijfsruimtes in zowel Nederland als Duitsland. Het is een portefeuille om trots op te zijn.

 

Aanbod

Naast een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, ziet Newomij persoonlijke en functionele ontwikkeling van haar medewerkers als een vereiste en biedt daarom zeer goede ontwikkelingsmogelijkheden. Werken voor Newomij betekent werken in een dynamische omgeving met zeer gemotiveerde collega’s. Verder is het kantoor voorzien van alle gemakken; koffie-corners, lunch en eigen fitnessruimte.

 

Profiel

Newomij is op zoek naar een Accountmanager VvE die een constante verbeteringsdrang heeft, zowel op operationeel als structureel niveau. Jouw constante verbeteringsdrang resulteert in een gestructureerde, overzichtelijke werkwijze. Hierdoor draag je direct bij aan de professionalisering van Newomij.

Verder voldoe jij aan de onderstaande criteria:

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (in de richting van vastgoed, bedrijfskunde of hospitality)
 • Je hebt minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring
 • Je bent een relatiebouwer voor de VvE besturen, eigenaren en andere betrokkenen
 • Je bent proactief in het duiden en vervullen van de klantbehoeften
 • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Interesse? Bel of mail onze HR Manager

Léonie van Heel

HR Manager