Newomij

Young Newomij is een feit! - 21 januari 2019 

Vastgoed, Bakstenen en Fundamenten. Drie kernwoorden die van toepassing zijn op hét nieuwste platform van vastgoedonderneming Newomij. Young Newomij is ontstaan vanuit de behoefte om enerzijds de samenwerking tussen de verschillende disciplines binnen Newomij nog meer te stimuleren en anderzijds de Young Professionals de kans te bieden zichzelf verder te ontwikkelen.
YoungNewomij_WIE7921 (Medium)

Bestuur 2019: v.l.n.r. Duco Klynstra (Verhuur & Exploitatie), Isaura Wolswijk (Vastgoedfinancieringen), Peter van den Berg (VvE Beheer)

Werknemers <35 jaar of met minder dan 10 jaar werkervaring zijn lid van deze 21 koppige groep afkomstig van uiteenlopende afdelingen zoals Technisch Beheer, Backoffice VvE en Marketing. Bij Young Newomij worden initiatieven omgezet in o.a. het organiseren van workshops, netwerkbijeenkomsten en bedrijfsbezoeken. Dit kan een kantoorbezoek zijn aan Apollo House of een samenwerking met een advocatenkantoor. Alle activiteiten dienen een bijdrage te leveren aan de concerndoelstellingen.

"Young Professionals anno 2019 zijn ambitieuzer dan ooit en hebben sterk de behoefte om zowel in formele als informele sfeer zichzelf, maar ook het bedrijf waar ze voor werken naar een hoger niveau te tillen. Wij hebben gemerkt dat er een sterke affiniteit is met de waarden waar Young Newomij voor staat: Verbinden, Veranderen, Ontwikkelen en Bouwen aan de toekomst. Van een creatief idee naar een concrete activiteit, dat is wat Young Newomij zo leuk maakt!”, aldus bestuurslid Peter van den Berg.

Lijkt het je interessant om te sparren over een samenwerking of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op via young@newomij.nl.  

6403-NEW_Newomij-Young_DEF