Newomij

Verzekeringen

Een Vereniging van Eigenaars is wettelijk verplicht om een opstalverzekering en WA-verzekering af te sluiten. Veel verenigingen kiezen ervoor om naast deze verzekeringen ook een glasverzekering, een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering of rechtsbijstand-verzekering voor verenigingszaken af te sluiten.

Afsluiten verzekering

Wanneer u informatie wilt over de mogelijkheden voor het afsluiten van een verzekering voor uw vereniging dan kunt u hiervoor terecht bij Newomij Verzekeringen. Dit kan door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Na ontvangst van uw aanvraag neemt Newomij Verzekeringen contact met u op om de diverse mogelijkheden met u door te spreken.

Melden van een schade

Lopen uw verzekeringen al bij Newomij Verzekeringen en heeft u een schade, dan kunt u via deze link een schade melden. Een van de medewerkers neemt zo snel mogelijk uw schade in behandeling en kan bij vragen contact met u opnemen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met een van de medewerkers van Newomij Verzekeringen. Zij zijn eveneens bereikbaar op telefoonnummer 088 639 65 55. Ook kunt u contact met hen opnemen als u een andere vraag heeft over onze dienstverlening.