Newomij

Voormalige kantoorlocatie Newomij Financieringen verkocht - 26 september 2017

Het herenhuis aan de Oranje Nassaulaan 21 te Amsterdam is verkocht aan Steenvastgoed. Zij gaan het object volledig transformeren naar een luxe appartementencomplex.

voorfoto
      
Huidige situatie Oranje Nassaulaan 21, Amsterdam 

Newomij Financieringen was meer dan 40 jaar gevestigd aan de Oranje Nassaulaan, tot 2015 onder de naam Bank voor de Bouwnijverheid. Alle bedrijfsonderdelen van Newomij opereren sinds januari 2017 vanuit Naarden.

Beleggingsobject.Amsterdam heeft Newomij bijgestaan tijdens de verkoop en internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield trad op namens Steenvastgoed. De koopsom wordt niet bekendgemaakt. De architect voor de nieuwbouwontwikkeling is Rijnboutt.

Over Steenvastgoed
Steenvastgoed is een hechte organisatie met veel kennis en ervaring. De kernactiviteiten zijn projectontwikkeling en vastgoedexploitatie van zowel commercieel vastgoed als high-end woningen. Steenvastgoed realiseert creatieve en duurzame maatwerkoplossingen afgestemd op de wensen van de eindgebruiker. Haar kracht ligt in het bedenken van efficiënte oplossingen voor duurzaam (her)gebruik van gebouwen. Kijk voor meer informatie op Steenvastgoed.nl