Newomij

Renovatie Marathon 9 Hilversum - 1 februari 2018

Dit kantoorgebouw is gesitueerd op één van de beste zichtlocaties van Hilversum, direct aan de op- en afrit van de A27. Door de setting en de architecteur heeft het gebouw een maximale exposure aan de entree van Hilversum. De renovatie van de entree dienst medio 2018 gereed te zijn.
IMG_1231
huidige situatie

Voor verhuur beschikbaar in gebouw Marathon ca. 2.024 m² kantoorruimte, verdeeld over de begane grond tot en met de derde verdieping. Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 194 m2.
De huidige huurders in het gebouw zijn:
– MWM Advocaten
– Aenergie

De entreepartij van het gebouw wordt begin 2018 volledig gerenoveerd. Frisse kleurstellingen en meer daglichttoetreding leiden ertoe dat het geheel een zeer representatieve uitstraling zal krijgen. In het ontwerp is tevens gedacht aan sociale ontmoetingsplekken die bijdragen aan een open sfeer die passen bij een hedendaags kantoorgebouw. Ten slotte is met de renovatie ook rekening gehouden met duurzaamheid door o.a. duurzame verlichting aan te brengen.
Het kantorenpark bevindt zich aan de zuidoost zijde van Hilversum, direct gelegen aan de afrit Hilversum vanaf de A27 (Almere-Utrecht). Op loopafstand ligt NS station Hilversum Sportpark en er is een bushalte op het park. Derhalve is de bereikbaarheid uitstekend te noemen.

20180209Marathon9

impressie toekomstige situatie