Newomij

Provada 2018 - 11 juni 2018

Op 5, 6 en 7 juni jongstleden vond in de Amsterdam RAI de vastgoedbeurs Provada plaats met als thema Educate – Innovate - Integrate. De afkorting staat voor Professionele Vastgoed Dagen.  Deze vastgoedbeurs werd in 2006 voor het eerst georganiseerd.

IMG_1450 

Wendela Raas, Erik-Jan Bulstra, Frank Verwoerd en Edwin van den Berg

Vastgoed staat duidelijk weer midden in de belangstelling van investeerders. Duizenden bezoekers bewegen zich gedurende drie dagen door het labyrint van de meest fraaie stands waarmee ontwikkelaars, aannemers, makelaars, gemeentes en vele andere vastgoed gerelateerde partijen zich op de beurs presenteren. Op woensdag werden meer dan 10.000 bezoekers geregistreerd!

Newomij was met een grote delegatie vertegenwoordigd vanuit de verschillende bedrijfsactiviteiten Acquisitie, Taxatie, Financieringen, Verhuur, VvE Beheer en Marketing.

Als sponsor van de FRESH Provada borrel op 5 juni bij Strand Zuid hebben wij ons kunnen profileren onder de bijna duizend bezoekers, allemaal jong vastgoedtalent. Werkzaam in of studerend voor makelaardij, advocatuur, notariaat, projectontwikkeling of beheer. De reacties waren positief en een hoop mensen kwamen in aanraking met ons allround vastgoedbedrijf middels de vacaturepagina. Wij bedanken Stichting FRESH voor de samenwerking evenals de medesponsors Dentons Boekel, Vastgoeddata, M7 Real Estate, Fakton en Image Building.

Klik hier voor de overige foto's van de FRESH Provada Borrel.

VORMstand
VORM stand