Newomij

Hoe werken wij?

  1. Neem contact met ons op door te bellen met 088 639 65 00. Ook kunt u het contact en/of aanvraagformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  2. Naar aanleiding van het contact hebben wij een aantal gegevens nodig om tot een gedegen overzicht van uw financieringsaanvraag te komen. Zodra Newomij Financieringen dit overzicht heeft, wordt een persoonlijke terugkoppeling gegeven met betrekking tot de haalbaarheid inclusief een indicatie van de financieringsvoorwaarden.

  3. Als u akkoord gaat met de financieringsvoorwaarden dient er een externe taxatie en een gedetailleerde analyse van uw aanvraag plaats te vinden. Zodra het taxatierapport is ontvangen en de aanvraag is goedgekeurd, resulteert dit in een definitieve offerte.
  4. Wanneer de offerte door de aanvrager geaccordeerd en ondertekend is, wordt de afronding en sluiting verder opgepakt en uitgevoerd.

  5. Zodra de getekende offerte is ontvangen, kan de akte binnen acht werkdagen gepasseerd worden bij de notaris.

Uiteraard doen wij ons best om dit proces zo snel mogelijk te laten verlopen, echter is elke financiering een maatwerkproduct waar geen vaste doorlooptijden voor zijn.