Newomij

Opening vernieuwd hoofdkantoor Newomij - 19 januari 2017
 
Op 19 januari 2017 is het volledig gerenoveerde hoofdkantoor van Newomij feestelijk geopend tijdens een Open Huis voor relaties en personeel. Erik-Jan Bulstra, CEO van Newomij B.V. schonk aandacht aan de werknemers uit Amsterdam en Naarden voor hun flexibiliteit tijdens de (tijdelijke) verhuizing. Eindelijk iedereen ‘samen onder één dak’.

Pers 
 
Het bouwteam bestaande uit Van Wijnen Weesp B.V. onderhoud en beheer en Building Services Amersfoort B.V. is afgelopen zomer gestart met de grootschalige renovatie van het kantoorgebouw van Newomij in Naarden. De werknemers uit Naarden werden tijdelijk gehuisvest via Vastgoed Van Wettum B.V. en alle werknemers aan de Oranje Nassaulaan 21 in Amsterdam verhuisden naar de Koningin Wilhelminalaan 31 in Naarden. 75 Werknemers van Newomij Vastgoed, Newomij Financieringen, Newomij VvE Beheer en Newomij Verzekeringen voeren hun werkzaamheden vanaf 2 januari 2017 uit in een modern, duurzaam en energiezuinig kantoor. Het hoogstaande ontwerp is gemaakt door Fokkema & Partners Architecten.
Voor met name VvE relaties blijft een vergaderruimte beschikbaar in kantoorgebouw ‘De Gelder’ nabij het Gelderlandplein in Amsterdam.