Newomij

Newomij koopt 23 appartementen in Alphen aan den Rijn - 20 november 2016
 
Newomij heeft op 18 november jongstleden de koopovereenkomst getekend met VORM Ontwikkeling B.V. inzake de aankoop van 23 appartementen in Alphen aan den Rijn. De woningen maken deel uit van het bouwplan 'De Triangel'. De aankoop is begeleid door Koppes Makelaardij.
 
5522f724aefdcf4af82dc9a3b7c1f6e0
 
Het project is gelegen in het centrum van Alphen aan den Rijn aan het Thorbeckeplein. In totaal gaat het om 23 appartementen met 23 eigen parkeerplaatsen op een afgesloten terrein. Het appartementencomplex bestaat uit vier bouwlagen, waarbij een aantal appartementen gelegen op de begane grond een eigen tuin hebben. De overige appartementen op de verdiepingen hebben een balkon of loggia als buitenruimte. De gemiddelde woonoppervlakte bedraagt ca. 75 m².

Het plan ‘De Triangel’
Het bouwplan ‘De Triangel’ waar de gekochte appartementen deel van uitmaken is gelegen tussen het Thorbeckeplein, Hooftstraat, W.M.C. Regtstraat en Groen van Prinstererstraat in het centrum van Alphen aan den Rijn. De woningen worden gebouwd rondom een binnenterrein waar de tuinen en parkeerplaatsen gesitueerd zijn. Het plan omvat in totaal:
· 47 appartementen en 1 commerciële ruimte;
· 17 stadswoningen en
· 9 nieuwe stadswoningen en 3 kluswoningen.

De woningen zijn ontworpen door architectenbureau Groosman & Partners architecten bna uit Rotterdam in een passende en aantrekkelijke bouwstijl. Alle appartementen en stadswoningen zijn hiermee verkocht. Alleen de commerciële ruimte is nog te koop en de 9 nieuwe stadswoningen en 3 kluswoningen aan de Groen van Prinstererstraat gaan op 8 december aanstaande in verkoop.
 
Profiel VORM
VORM is een allround bedrijf. Een projectontwikkelaar, bouwer en belegger in één. VORM richt zich op de gehele breedte van de bouwsector: woningbouw, utiliteitsbouw, transformatie en renovatie. Er wordt zowel voor eigen rekening als in opdracht voor derden gewerkt. Vanuit de hoofdvestiging in Papendrecht concentreert de bouw zich voornamelijk in West-Nederland en wordt er ontwikkeld in geheel Nederland. Er wordt een gevarieerde, goed gevulde orderportefeuille beheerd. www.vorm.nl