Newomij

Breakfastmeeting in opkomende Amstelkwartier | FRESH | EDGE Technologies - 28 februari 2019 

Op 28 februari werd vanuit onze FRESH samenwerking een event georganiseerd exclusief voor Young Professionals in het vastgoed. Bij George Marina werd onder het genot van een heerlijk ontbijt een boeiende presentatie gegeven over o.a. het meest imposante gebouw dat momenteel wordt gebouwd op de ZuidAs; Valley.

IMG_1522

Na een introductie van CEO Erik-Jan Bulstra over de bedrijfsactiviteiten, Verhuur, Vastgoedfinancieringen, VvE Beheer en Verzekeringen, nam Tom Redecker, development manager bij EDGE Technologies, het woord om het indrukwekkende project 'Valley' onder de aandacht te brengen. Waarom loopt 'Valley' voorop in innovatie en welke vooruitstrevende duurzaamheidsoplossingen zijn gevonden om wat ‘terug te geven’ aan de bewoners van de stad?

Pieter Nanne de Neeve, accountmanager VvE Beheer, lichtte beheer vraagstukken toe en de uitdagingen hierin. Juridische en commerciële aspecten kwamen aan de orde, maar ook het onderhoud van de gevel.   

Met enorm veel enthousiaste reacties begonnen wij aan de werkdag. Wij bedanken FRESH Professionals en EDGE Technologies voor hun waardevolle inbreng.

ovgrealestate.nl/cases/valley 

IMG_1529 

IMG_1518