Newomij

Topdrukte bij Credion MKB Financiering Netwerk Event - 7 februari 2018

Op woensdag 7 februari was Newomij Financieringen weer van de partij tijdens het Credion MKB Financiering Netwerk Event in het Van der Valk hotel te Houten. En wat was er een groei in bezoekers ten opzichte van vorig jaar.

20180207credionD   

Na de opbouw werd het plenaire gedeelte van de middag geopend door dagvoorzitter Ronnie Overgoor. Carlo van der Weg, directeur Credion, introduceerde sprekers van het Ministerie van Economische Zaken en FCOI.

Beleggers nemen meer risico om rendement te halen. Voor minder goede locaties worden hogere prijzen betaald. Een deel van vastgoedinvesteerders gaan gebouwen met meer schuld financieren of genoegen nemen met kortere huurcontracten. In 2017 was vastgoed een ongekend populaire belegging met een investering van bijna €20 miljard.

De dagvoorzitter zelf gaf middels polls en concrete voorbeelden aan dat digitalisering niet snel genoeg kan gaan. Innovatie lijkt soms een ver-van-je-bed show, maar is dichterbij dan je denkt. Wie daar niet bij stil staat, loopt straks achter de feiten aan. De financiers, crowdfunders en factoring maatschappijen hadden hiermee voldoende discussiemateriaal tijdens de borrel.


20180207credionA 20180207credionC