headerbeeld

Commitment in real estate

Corona maatregelen

Vacatures

Altijd in beweging,
focus op de lange termijn

Newomij is één van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van Nederland. Vanuit een zeer sterke, onafhankelijke financiële basis richten we ons op het mogelijk maken van mooi Nederlands vastgoed. Dat doen we met een team van 85 professionals. We bouwen en beheren ons eigen vastgoedportfolio. En bieden VvE Beheer en financieren vastgoed voor beleggers.

De ziel van een familiebedrijf

Newomij richt zich als familiebedrijf op lange termijn rendement en op lange termijn relaties met al onze klanten. Dat vraagt om ondernemerschap, klantgedrevenheid en focus (onze kernwaarden) en om échte oprechte aandacht voor dat, wat waarde heeft, in vastgoed. Oftewel: commitment in real estate.

Newomij in cijfers

Onze uiteenlopende vastgoedportefeuille vraagt om actief Property Management, adequaat beheer en transparante cijfers. Onze professionals werken vol bezieling in hun vakgebied om onze klanten de beste dienstverlening te bieden. En dat resulteert in cijfers om trots op te zijn.

Created with Sketch.
3400
Objecten residentieel vastgoed
Created with Sketch.
100mio
gefinancierd residentieel vastgoed
Created with Sketch.
450
VvE's
Created with Sketch.
85
Medewerkers
Acquisitie

Open voor mogelijkheden

Op dit moment richten wij ons voornamelijk op jong- en nieuwbouw. Middeldure huurwoningen en appartementen, zowel binnen de Randstad als daarbuiten. Bij iedere acquisitie geldt dat wij een zeer zorgvuldige afweging maken en dat onze focus altijd is gericht op de lange termijn.

Newomij wall

Op deze wall staan alle actuele events, socials en whitepapers.