Newomij

Heading_verhuur

Newomij bezit een portefeuille vastgoedobjecten in Nederland en Duitsland. Deze portefeuille omvat winkels, kantoren, bedrijfsruimten en woningen. Het beheer en de exploitatie van de portefeuille wordt verzorgd door Huurwel.

Verhuur

De exploitatie van onze eigen vastgoedportefeuille wordt in Nederland verzorgd door Huurwel. Huurwel werkt hiervoor collegiaal samen met diverse makelaarskantoren en biedt haar actuele aanbod online aan via www.huurwel.nl. Dit aanbod bestaat uit huurwoningen, koopwoningen en zakelijk onroerend goed.

Beheer

Wij beheren onze vastgoedportefeuille zelf. Huurwel beschikt hiervoor over een eigen technische dienst die onderhoud en reparatie coördineert en uit (laat) voeren. Omdat wij veel waarde hechten aan de kwaliteit van onze portefeuille, besteden wij veel aandacht aan onderhoud en reparatie.

Acquisitie

Newomij staat altijd open voor uitbreiding van haar vastgoedportefeuille. Momenteel focussen wij met name op acquisitie van (nieuwbouw)woningen in eigen land. De selectie vindt uiterst zorgvuldig plaats. Klik hier voor een presentatie van onze recente projecten.

Portefeuille

Om een beeld van de portefeuille te krijgen kunt u deze video bekijken. Het actuele aanbod van de portefeuille kunt u terugvinden op www.huurwel.nl.

Contact

Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen met 088 639 67 00. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.